Páginas

lunes, 18 de mayo de 2009

Es PP en contra de la igualtat

EL PP FRENA LA LLUITA CONTRA LA HOMOFÒBIA I LA TRANSFÒBIA

El Partit Popular va votar en contra d’una directiva d’igualtat de tracte al Parlament Europeu. Amb aquest fet es confirma que tenim la dreta més reaccionària de tota Europa i impedeixen que la ciutadania lluiti contra la homofòbia i la transfòbia.

Necessitam que de les properes Eleccions Europees sorgeixi una majoria de progrés i que sigui la vertadera lluita contra qualsevol tipus de discriminació. Polítics com Aznar, Mayor Oreja i Rajoy només representen el retrocés de la nostra societat. Una societat que és mereix més justícia, més llibertat, més solidaritat i més igualtat.

Però, el Partit Popular es contradiu. A Espanya voten a favor d’iniciatives del PSOE que defensen el col•lectiu LGTB. En contra, a Europa actuen d’una manera discriminatòria i reaccionària.

Original de xq som UE

2 comentarios:

Diamante de sangre dijo...

Tu siempre luchando, jeje, me encantas, debería haber más jóvenes preocupados, con tus mismas inquitudes...
Yo me quedo un poco lejos y no entiendo ni papa, jjajajaja pero tienes mi apoyo de amiga.
Un beso
PD: se que estás ahí aunque no comentes, no tienes por que hacerlo si no puedes o no te apectece, te siento mi amiga y me es suficiente, para demás eres mi mayor fiel lectora, que más puedo pedirte???
Eres un cielo.
Un besazo de tu amiga Monse

Paco dijo...

Un apunte, en cuanto a derecha reaccionaria (que es basicamente derecha fascista pero dicho de una forma mças elegante) nos sigue ganando italia. Pero tranquilos, no desespereís, en el próximo gobierno de derechas se igualará la situación.