Páginas

domingo, 10 de mayo de 2009

9 de maig, dia d'Europa!

Ahir, dissabte, dia 9 de maig, les joventuts vam estar a Inca, sota un sol ofegador, organitzant l'acte que es va dur a terme. Rebíem a en Ramon Jáuregui, segon a les llistes del PSOE per a les eleccions europees. També hi van ser-hi presents na Teresa Riera, candidata socialista de les Illes, na Francina Armengol i en Francesc Antich.

Tot i que ho vam passar molt malament gràcies a la calor -ofegant!- des de ben prest, va ser un dia genial, en què es varen congregar finalment unes 500 persones. Els joves, finalment, vam estar dinant la fideuà sota l'única i petita carpa que hi havia després de vendre tots els tiquets i repartint gorres (els moments de repartiment de gorres els millors sense dubte!, increïble els senyors i les senyores que venien quasi atacant-nos per aconseguir-les, i si no d'altres que eren molt simpàtics!).

I en quant a la intervenció d'en Jáuregui i amb la mateixa opinió que alguns companys que hi érem per allà, massa Patxi López, massa Obama i gens Illes, sense dir massa conjunt espanyol! Crec, i potser m'equivoco, que havent fet l'acte a les Illes hauria d'haver centrat el discurs en les repercussions que tenen les decisions d'Europa a les Illes, tot i que entenc que el que volia reflectir era el canvi al que tant fan referència (dels quals, d'alguns, no estic molt orgullosa).

Però en general, l'acte va estar molt bé i vam passar una bona estona!










Calvianers!





I després d'Inca a Palma, a la Cadena Humana per la llengua, havent passat primer per casa per dutxar-me (estava del tot bruta)! Una manifestació amb esperit de festa i amb una gentada impressionant!! Vaig trobar en Joan Lladó, president d'Esquerra Republicana de les Illes, amb qui vaig estar una estoneta, i em va presentar na Cathy Sweeney, candidata d'Esquerra-Illes Balears i Pitiüses a les eleccions europees.
Però més endavant faré una entrada tractant la cadena humana per la llengua amb fotos i vídeos inclosos!


Salut!!

1 comentario:

Drulo dijo...

Uepp, però si has penjat la foto, te la "furtaré" pel meu blog. Gràcies per posar-la, ens veurem al sopar del dissabte? T'agraesc el comentari al meu blog. Fins una altra.