Páginas

viernes, 8 de mayo de 2009

Cadena humana per la llengua!

La Cadena Humana per la Llengua organitzada per l'Obra Cultural Balear el proper dissabte, 9 de maig, a Palma sota el lema "Drets per la Llengua", inclourà diferents activitats de caràcter lúdic. El recorregut serà el següent: plaça d'Espanya, carrer de Sant Miquel, plaça Major, carrer Colom, Cort i carrer del Palau Reial. L'entitat ha convocat persones de diversos sectors socials perquè es concentrin a les 18.00 hores a diferents punts de l'itinerari. El principal serà a la plaça d'Espanya, on l'entitat ha convidat a participar el gruix de la ciutadania. El carrer de Sant Miquel, davant l'església, serà el lloc on es concentraran els més joves. La plaça Major de Palma serà l'espai triat pel món de la cultura popular. Precisament, en aquest indret, a les 17.00 hores començarà una gran ballada popular amb els grups Sarau Alcudienc i Música Nostra. El quart espai de concentració serà Cort, on estan convocats dos col•lectius diferents: els nous mallorquins, persones d'arreu del món que s'han volgut sumar a la cadena humana per donar suport al procés de recuperació lingüística; i les famílies amb fills, que participaran des de les 17.00 hores a la festa infantil amenitzada per Cucorba.

Els participants a la Cadena Humana s'aniran passant, de mà en mà, el manifest que es llegirà al final. La Cadena serà precedida per un cercavila format per un centenar de xeremiers i pel grup Els sonadors del vuit. El punt final serà un escenari situat al carrer del Palau Reial, davant el Parlament de les Illes Balear, on es llegirà el manifest, que demanarà aprofundir en el procés de normalització lingüística, i hi haurà la cantada de La Balanguera.

L'entitat convida tota la ciutadania mallorquina a participar a l'activitat amb la família i els amics. La Cadena Humana serà alhora festiva i reivindicativa, com és habitual en les mobilitzacions de l'OCB.

Original d'Obra Cultural Balear


Més informació a Drets per la llengua.

2 comentarios:

Hàrian·na dijo...

siii :3
me extrajeron el apendice y a los tes dias estaba en casa :=)
:*

Drulo dijo...

Com va? Encantat d'haver-te conegut, em sap greu, però, som una mica extrovertit i em costa una mica obrir-me, bé i també un xic empeguït per l'infortunat comentari que vaig fer aquí, em sentia...esper conèixer-te més a prop, m'apuntaré a joventuts. Felicitats per l'organiztació d'avui.Has tengut temps d'arribar per la cadena per la llengua? Fins una altra