Páginas

jueves, 26 de marzo de 2009

Mossos amb miopia!!

No he pogut evitar un parell de llàgrimes.

Racó Català.
Mossos amb miopia?

Els Mossos d'Esquadra tenen defectes de visió. Aquesta és la principal conclusió que es pot treure tant de l'
informe intern d'aquest cos policial respecte dels incidents del passat 18 de març com dels que en van fer diversos responsables. En tots dos casos s'afirma que les agressions als periodistes i a diversos vianants s'havien produït per error i per haver-los confós amb els estudiants que protagonitzaven la protesta contra Bolonya i contra anteriors actuacions dels Mossos. L'informe intern dels Mossos acusava els periodistes d'haver-se interposat entre els efectius de seguretat i els manifestants, i afirmava que el periodista ferit a la cara havia rebut l'impacte d'un objecte llançat pels estudiants.

Ahir el periodista David Bassa mostrava al programa de TV3 "Hora Q" un vídeo [que podeu veure dins la notícia], on s'observa des d'un altre punt de vista l'agressió als periodistes durant la manifestació del vespre del 18 de març, i també l'incident amb el nen de 10 anys i la seva família. Al vídeo s'hi pot veure primer de tot un periodista clarament identificat amb el braçalet de "Premsa" rebent les "carícies" d'un Mosso. Seguidament el periodista Guillem Valle, que apareix al vídeo fotografiant l'escena, s'acosta al Mosso que està pegant al periodista i li recrimina la seva actitud, recordant-li que són periodistes i que van degudament identificats. L'única resposta del Mosso és un cop de porra, i mentre Valle continua ensenyant-li el braçalet i la càmera, el policia respon amb més cops de porra. (segueix... (val la pena)


3 comentarios:

Rafi dijo...

Me parece increíble. Están súper flipados. Cada vez entiendo más por qué todo el mundo odia a lo mossos... ¡Se pasan de la raya!
Y al periodista no es que le de una ves, si no que unos tres porrazos.
que indignante...

Acontracorriente! dijo...

Tengo entendido que no solo los mossos han repartido, aquí en Mallorca repartió la guardia civil por la manifestación en protesta a la violencia...

Odio a los perros del estado!

Carmen López dijo...

sí Nando, també va passar aquí, a la UIB...

molt fort!

Carmen.