Páginas

lunes, 2 de marzo de 2009

Un pont del tot creuat!

Els alumnes de l'IES Son Ferrer hem pogut gaudir d'un pont de quatre dies que, sobretot, hem agraït els alumnes de 2n de batxillerat ja que ha estat just després de la setmana d'exàmens. Però, he de reconèixer que, jo especialment, he viscut d'especial manera aquests quatre dies ja que han significat un cúmul d'emocions i vivències que sé cert que canviaran radicalment la meva vida, al manco li donarà un altre sentit i m'ha obert noves portes que no dubtaré en creuar.

Abans del pont, la setmana d'exàmens va pintar d'un color molt negre el camí que havia de seguir, i estava desanimada i sense ganes de fer res. Just després d'això vaig viure una experiència molt més pitjor i que em va fer pensar sobre el que m'envoltava, tot i que em va servir per a adonar-me de les coses i aprendre a valer-me més per mi mateixa.

I amb aquest contrast de grisos, arribava al pont, al fictici, el que fixem al calendari, que de cop i volta va esdevenir real, un camí que em feia creuar des d'una banda a una altra i que ha convertit la perspectiva un punt molt important a la meva vida.

Divendres es citaven els joves socialistes de Mallorca a Binissalem, i tot i que jo encara no estava integrada al grup, tot i que estava en tràmit, per alguna raó que desconec, em van convidar i així vaig tenir l'oportunitat de conèixer a molts dels joves socialistes, a part de la presidenta del consell, na Francina Armengol, al vice-secretari general de la Federació Socialista de Mallorca i conseller de presidència, en Cosme Bonet, i al Secretari General de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, en Xisco Dalmau.

Dissabte, després de tot un dia de preparar feines de classe, ja més animada, a l'horabaixa, es va formar la nova executiva de les Joventuts Socialistes de Mallorca, de la què en formo part com a Secretaria d'Igualtat.

Diumenge, després de tot un dia d'excursió a peu amb el meu gran amic Paco!, vam arribar a Palma, tot just per anar al concert dels Grollers, concert magnífic que vaig gaudir amb tota la meva força i que va acabar excepcionalment amb la cançó de Riego, que em va fer sentir del tot animada, pel que significava i perquè era el punt àlgid del que havia viscut els dos dies anteriors.

Així, arribant ja a la recta final del pont, he aprofitat el dilluns des de ben prest, he acabat de fer feines de classe, així com també organitzar-me, i finalment ens hem citat per treballar els últims retocs per a la constitució de l'associació d'alumnes així com també hem parlat sobre alguns projectes per fer.

Demà torno a la realitat, però torno a ella amb força i amb la seguretat de continuar el camí des de l'altre costat del pont. Un altre camí, noves portes, i una altra perspectiva.

4 comentarios:

Acontracorriente! dijo...

grollers no es el grup de en Jaume?

Jo també volia anar=(

Acontracorriente! dijo...

Recorda que el día de 10mil a Brsseles es el meu aniversari, felicitam, eh? xDD

Acontracorriente! dijo...

Recorda que el día de 10mil a Brsseles es el meu aniversari, felicitam, eh? xDD

Tammy Suárez dijo...

Un puente nunca viene mal, lo malo es que siempre pasa volando.
Me alegró verte ayer, aunque fuera un ratito. A ver si este viernes nos vemos!


Besotes y cuidate(k)*