Páginas

viernes, 17 de abril de 2009

Aniversari en vídeo

Així puc demostrar els meus 20 anys...xD



I ara el millor vídeo que trobareu en la vostra vida. És totalment casolà, totalment improvisat, i amb els problemes del directe i d'una família molt guai, vos donaré les claus per a demostrar-vos que és un vídeo genial, però primer mireu-lo sense les meves indicacions. Aparentment és serio, normal, i sense cap extravagància:


Ara, vos demostraré, amb les claus que abans vos he dit que vos ensenyaria, que aquest vídeo és un dels més còmics que trobareu. Primer llegir les claus:
1era clau: Grava ma mare. Crec que és la primera vegada que utilitza una càmera, i això comporta una sèrie de problemes. Com per exemple, tallar caps, que en un principi talla el del primer personatge, que és ma germana amb el pastís.
2na: Ma tieta, que no té una altra cosa millor que fer, que interposar-se entre la càmera i ma germana amb el pastís.
3ra: I sabeu per a què es va posar davant la càmera ma tia? Perquè hi havia un plat de sopa que segons ella molestava, i mireu amb quina ràbia ho expressa hahaha!
4ta: Just quan ma tia es lleva i apareix la carona de la meva germana, es veu (o no) com s'apaga una espelma i la cara de pena que posa ella és un poema que diu: vaja quina merda que se m'ha apagat una (perdó per la expressió xD).
5na: Just després d'apagar-se la vela, en quan ma tia desapareix de la imatge, al segon 10, se li escolta dir "cago en dena!!" amb molta mala llet. Després em va dir que se li va caure al terra una mica de sopa hahahahaha!:
6na: Arriba ma germana a la taula i demostra el que jo deia abans amb un "jo que asco sapagao".
7na: I tot seguit, ma mare cridant que vingués la meva neboda com si es pensés que la veu no sortiria, i més fort que s'escolta sent ella la que gravava.
8a: Mentre esperam la meva neboda, i mentre escoltam les explicacions de ma mare dient com vol gravar, perquè en realitat no en té ni idea i no se li ocorre que pot moure la càmera i apuntar, podem observar com, espontàniament, ma tia es posa al meu costat, posant, perquè es pensava que era una foto i volia sortir en ella de sobte sense avisar!
9na: Contam fins a tres per a bufar les espelmes, però la petitona és qui les apaga... ohh :( Jo també volia... hahahah!
10a: Just en acabar de bufar, no sé per quina raó, la nina em posa una cara d'assassina important, al segon 56.
11a: I ja per acabar, com a bon vídeo que és, hem de dir-li al càmera, ma mare, com ha de fer per finalitzar la gravació.
Ara torneu a mirar-lo amb aquestes indicacions! Vos semblarà un altre!

Tota una experiència. Nos vos podeu imaginar el que he rigut les tantes vegades que l'he vist!

3 comentarios:

Rafi dijo...

Jajajajajajajaja
Me parto con el 'cago en dena'!!!
jjajajajajaja
es mortaaaaal!

Tammy Suárez dijo...

Jajaja que monada la niña! Es tu sobrina?? La verdad es que se te parece!
Si todas las comidas familiares son asi de entretenidas, te lo pasarás bomba con ellos!xD

Por lo de la entrada no te preocupes, es normal que tampoco nos tengamos tanta confianza si como mucho nos vemos un par de veces al mes, es lo que tiene tener horarios tan diferentes, que aunque vivamos en la misma manzana no coincidimos ni patrás XD.

De todos modos, he de decirte que probablemente eres una de esas personas del instituto que, en mi primer año, no hubiera imaginado que acabaría hablando conmigo. Es lo curioso que tiene la vida, y mas en un barrio chiquitin como este. Aún así, me alegro de haberte conocido y se que poco a poco llegaremos a conocernos de verdad, y eso me alegra.


Nunca viene mal conocer buenas personas de verdad;)


Un besito!

Diamante de sangre dijo...

Llevo un ratito por tu casa, jeej, y me he encontrado con esta entrada que me perdí, no me lo perdonooooooo
Qué wapa, me ha encantado verte en los vídeos.
un beso de tu amiga Monse