Páginas

sábado, 28 de febrero de 2009

Nova executiva de JSC

Només diré que, a part que s'ha format la nova executiva de les Joventuts Socialistes de Calvià, amb na Mamen Nombela com a Secretaria General, estic totalment emocionada, entusiasmada, a part de nerviosa i alhora amb molta por, pel meu càrrec com a Secretaria d'Igualtat.

Abans de res, no vull deixar-lo de banda, no tinc cap intenció de dir el que no som, així com tampoc no deixaré de dir el que som. És evident, només entrant al meu bloc, quines són les meves creences, els meus pensaments i la meva ideologia. És del tot segur que no jugaré a dues cares. Potser mereixen explicacions moltes de les persones que llegeixen el meu bloc i són de les joventuts d'esquerra republicana i també potser els meus nous companys. Després de pensar-m'ho molt per por què podríeu pensar i si era compatible afiliar-me a JSC sent independentista, vaig decidir accedir-hi , ja que és evident que som d'esquerres, que defenso idees socialistes i que això no lleva que cregui en els Països Catalans, perquè al cap i a la fi lluitem pel mateix, la justícia social, la igualtat, la llibertat, etc. Així, crec que, entre d'altres coses, a Calvià és especialment necessària la lluita i la defensa de les idees d'esquerres i hem de partir-hi tots plegats, doncs no podem permetre que continuï governant la dreta i que cal que ens unim per combatre'ls. Per això em comprometo amb les Joventuts Socialistes de Calvià.

Ara sí, en primer lloc, he de dir que treballar per la igualtat serà un plaer, tot i que sé que treballarem tots plegats i tots contribuirem a diferents àmbits quan calgui. Independentment del càrrec, sempre he defensat els valors de la igualtat, ja que la pràctica és la millor forma de normalitzar els valors i les idees, i ara podré fer-ho amb la mateixa responsabilitat, de creure-hi en ella i practicar-la, però treballant-la per a millorar-la política, econòmica i jurídicament parlant.

Tot i la parrafada anterior, que sempre és molt fàcil escriure en base a allò que creus, després no és tan fàcil fer-ho. Ara mateix només puc donar les gràcies als que han dipositat la seva confiança en jo i que m'han ofert estar amb tots ells. Com tots sabeu, i si no ho dic ara, duc tan sols dos dies, literals, militant, i mai abans he tingut contacte amb la política, ni tan sols l'he trobada dins de casa encara que des de sempre m'ha interessat. El que vull dir amb això és que començo de zero, amb ganes, però de zero, sense cap coneixement però amb tota la intenció d'aprendre. Espero estar a l'alçada tot i que ara mateix em trobo una mica perduda.

Vull remarcar-lo eh? Tinc moltes ganes però tinc molta de por i estic més nerviosa del que em pensava. Però ja he pogut comprovar que trobaré ajuda entre vosaltres. Gràcies per tot.

Doncs queda dit: som-hi!!

1 comentario:

Tammy Suárez dijo...

Carai tia, enhorabuena, de verdad. Estoy segura de que lo harás genial, y que esto te servirá para seguir formándote como persona y como política amateur empedernida.

Enhorabuena y disfruta de la oportunidad que se te ha dado:D


Besos guapa!