Páginas

sábado, 28 de febrero de 2009

Premis Isabel Coll 2009

Les Joventuts Socialistes de Calvià (JSC) vàrem participar ahir, a Binissalem, a la II edició dels premis Isabel Coll que ha organitzat Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB). A l'acte assistiren, a part dels diversos representats de les joventuts socialistes de les Illes, personalitats destacades com la presidenta del Consell Insular de Mallorca, na Francina Armengol, la consellera de Joventut i Igualtat, na Josefina Ramis, i el Secretari General de JSIB, en Xisco Dalmau.

Els premiats varen ser en Miquel Àngel Moyà, ALAS (associació de lluita antisida de les Illes Balears) i na Leire Iglesias. I el premi d'honor el va rebre en Cosme Bonet, actualment conseller de presidència del Consell i Vice-secretari General de la Federació Socialista de Mallorca.




He de destacar, pel meu compte, que davant l'emoció (ho reconeix) i abans de parlar una estona i d'unes rialles molt agradables amb ella, li he demanat a na Francina Armengol per fer-nos una foto:



I, finalment, he de recordar que la presentació de l'acte per part d'en Miquel Romaguera ha estat genial, hem rigut molt i a més l'ha conduït d'una manera que per a nosaltres ha estat molt amè i agradable.

1 comentario:

Rafi dijo...

He de reconocer que al leer esta entrada me ha salido una sonrisita amigable al notar tu entusiasmo y tu emoción por lo que está siendo tus 'primeros pinitos' en el mundo de la política. Que sepas que Me Encanta :P

PD: te veo ¡guapisima!