Páginas

martes, 25 de noviembre de 2008

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE (I)

Després d'uns dies d'absència torno a la batalla dels pensaments i opinions transcrits en paraules. El motiu d'aquesta absència ha sigut la primera setmana d'exàmens del curs, la que ha portat hores d'angoixa, mals de caps i alguns moments d'alegria. Tot sigui dit, aquesta gran concentració d'alumnes batxillers sempre comporta una unió més intensa entre els integrants.

Així, en primer lloc,
avui es commemora el dia internacional contra la violència envers les dones, i com ja he anunciat durant dos dies des que una amiga de l'associació feminista AMI em va enviar la convocatòria, hi haurà una concentració a Palma. És una gran e important decisió el fet de mobilitzar-nos, ja que així oferim al món la nostra unió i lluita constant contra totes les mans assassines que ens envolten. D'igual manera, és tan o més important el fet de practicar el feminisme, que lluita per la igualtat de gènere en tots els àmbits. Hem d'aconseguir canviar la ment retrògrada masclista. N'hi ha institucions que promouen aquesta igualtat, així com també grups feministes, però n'hi ha una part important dins tot aquest moviment i som nosaltres mateixos, tenim una lluita individual que ajudarà a gran escala a la col·lectiva, tenim la responsabilitat de creure en la igualtat i practicar-la.




PD: Penjaré fotografies i potser algun vídeo de la concentració.

1 comentario:

Anónimo dijo...

La lucha contra el pensamiento machista debe intensificarse en todo el mundo y en especial en españa donde se perpetuan con mas frecuencia este tipo de pensamientos y otros retrogrados.