Páginas

domingo, 16 de noviembre de 2008

"Històries del paradís" de Xavi Sarrià


Compta amb més de vint relats que ens porten a diferents punts del planeta. Tot seguit, vos deixo el text de la coberta:

"Un jove finlandès s’amaga dins d’un armari aterrit mentre un company de classe dispara a tort i a dret pels passadissos de l’institut. Una trapezista es balanceja sobre la corda que la separa de l’abisme. Una parella d’adolescents abandonen la infantesa entre les flames del suburbi on viuen. Una ambiciosa formiga farà el que siga per descendir en la jerarquia social del seu món. Un soldat d’elit nord-americà explica sense pudor a les càmeres com va arrasar un poblat iraquià per apressar un grup de presumptes terroristes. Dos germans africans desafien l’oceà a bord d’una barcassa que els ha de conduir al paradís.
Xavi Sarrià ens proposa, en la seua primera obra de ficció, un viatge pel nostre planeta a través d'un mosaic ple de vida on la realitat més crua s'entrellaça amb la fantasia més sorprenent. Un llibre escrit a base de flaixos que ens conviden a reflexionar sobre el món que vivim i construïm entre tots."

Ja és a les meves mans!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Al finale el famoso libro comprado por internes ha llegao :) Que lo disfrutes, yo en cuanto tenga tiempo seguire leyendo el mio de la guerra civil.